Fizetési feltételek

A Holdfény Idős Otthon Kft., házi ápolási szolgáltatás sajátossága, hogy az alapítóknak, elsősorban orvosi alapokon nyugvó és élő jó kórházi és rehabilitációs kapcsolatokkal rendelkeztek, így az ötlet alap volt, hogy a szolgáltatások végére egy Idős Otthon hozzanak létre. Itt maximális rehabilitációt kap a lakó, személyre szabott odafigyelésben részesül a nap 24 órájában. Nem csak a saját nővérkéink, szociális gondozóink, hanem egy magán szakorvosi rendelői háttér és a környező intézményekkel való folyamatos jó kapcsolat tartás miatt személyesen egy egész Intézményi csoport állt össze, így minden további kezelésre van lehetőség alig várakozási idővel.

Az ár személyre, állapotra és igényre való tekintettel egyénre szabva és hozzátartózókkal leegyeztetve 220.000.-Ft/hó és 270.000.-/hó között kerül kialakításra. Ez függ a lakó állapotától, kiegészített szolgáltatásoktól, az ágyak számától a szobában, de mindegyik szoba wc-vel és külön akadálymentesített fürdőszobával rendelkezik. Van ahol teakonyha is kialakítható. Az 1 ágyas felár, vezetőséggel egyeztetve megvehető.

Belépti regisztrációs díjat nem a Holdfény Kft kéri, hanem az első hónap, próbaidővel a Planet Civil Kft. szerződése biztosítja. Egyénre szabva van kailakítva, az első hónap a beszoktatási program keretein belül, felmérjük képességeiket, egyeztetve a lehetőségekkel és fix helyet csak ezután lehet érdemben találni, hogy a lakónak az igényei szerint a legmegfelelőbb ágyat, társat találjuk meg. Ebben az egy hónapos “próbaidőben” a lakó is tájékozódhat, mit szeretne, kivel szeretne a nappal, vagy az éjjelt jobban eltölteni saját szokásaihoz mérten. / van aki dohányzik, horkol, pakol…csak éjjel beszél/ A hozzátartozó, mit vár el az Otthontól valójában, nem az amerikai filmekből, így megtajálja e nálunk számításait, mi nekünk van e lehetőségünk ezt biztosítani, valamint de nem utolsó sorban, a személyzet is alkalmazkodik a lakó szokásaihoz….Ez a belépési díj 1,2,3 havi díjnak megfelelő összeg is lehet, függ a betegségétől, illetve életkorától, de 3-5 milló ft is lehet, amiből további kedvezményeket is adunk életkortól függően.

Időszakos elhelyezésre is van lehetőség, nyaralás idejére pl. 8-12e/nap, ez is lakó foglalkoztatásától függ, illetve a gyógyszereket be kell hozni, a napi díjban az nincs benne, mert neki a saját orvosa jogosult felírni. Természetesen, az alapgyógyszereket megoldjuk, ha szükséges.

Ezenkívül további egyéni kívánságokat is tudunk teljesíteni külön díjazás ellenében, közvetítve, esetleg külső szolgáltatót beengedve.

– vásárlások, levelezések, szabad programok kísérővel való biztosítása

– gyógypedikűrön vagy masszőrön vagy gyógytornászon felül még sajátos programok levezetése

– külön az alap mentális foglakozásokon felül amennyiben igényli a társaságot, programot, megkülönböztett odafigyelést, tudunk benne segíteni partnereinken keresztül.

Csobánka friss levegőjén, a sportos, fiatalos környezeten túl havi kétszeri programokat, élvezetes szezonális eseményeket és a helyi, igen kimagasló magán szakorvosi rendelő által szakmai hátteret, valamint a közelben lévő kórházi és rehabilitációs szakmai felügyelettel folyamatos kapcsolatot biztosítunk  minden itt lakónak, annak érdekében, hogy a legkiemelkedőbb ellátásban legyen részük.

A fizetések havi rendszerességűek (gyógyszer, pelenka, orvosi felügyelet, programok, napi 5xi étkezés, a lakók megfelelő diétájának kialakítása), benne van a havi díjban. Szerződéskötés feltétele a leszerződött partnerünkön keresztül lehetséges. www.meselohegy.hu oldalon elérhető. Planet Civil Kft. 1036 Bécsi út 85. adó:


Saját tulajdonú, minimális bútorzat, személyes emléktárgy behozatalára van lehetőség, egyeztetés szükséges, annak kialakítására és szükségességére.

Hívjon bizalommal, szolgáltatásainkat tekintve, bármilyen kérdése van, hisz nekünk is az az érdekünk,  hogy jól érezze magát minden gondozottunk és a hozzátartozó is elégedett legyen, teljeskörűen kapjon mindenre magyarázatot, aggodalmára és hosszú idejű szerződés kössünk. A szobatársak, orvosok, nővérek, további személyzet se cserélődjön sűrűn, mert az is egy biztonság érzetet ad a lakónak. A látogatás tényleg örömteli legyen számára a hozzátartozótól és tudjon mit mesélni a napi szokásokról, házi rendről, a stabil személyzetről, szokásairól, vagy a hétvégi programról vagy épp a jövőheti, jövő hónapi terveinkről, aminek az elő munkáiban ugyanúgy részt vesznek….lépésről-lépésre.